Creuer 2014

 

 

Trobada a Barcelona

Trobada a Barcelona

Diumenge 2 de març de 2014

Avui ha començat el viatge, ens hem trobat a la Terminal D del Moll Adosat. Allà hem facturat les maletes i hem passat el control de seguretat. Com que ens sobrava una mica de temps hem fet un refresc esperant a que ens avisessin per embarcar.

Quan hem pujat al vaixell hem anat a veure on eren les habitacions, hem passejat una mica per saber-nos orientar i cap a dinar.

Sortida del Pràctic

Sortida del Pràctic

Després de dinar hem fet el simulacre d’evacuació i al acabar hem tornat els salvavides als camarots i hem pujat a coberta per veure com salpava el vaixell. Quan gairebé estàvem a fora del port, hem vist com el pràctic baixava del vaixell en marxa. Hem tingut una estona lliure per gaudir del vaixell i desfer les maletes.

A les 20:30 ens hem trobat per anar a veure l’espectacle que feien al teatre, “Cuerdas de Fuego” i al acabar cap a sopar!! Després de sopar hem anat una estona a la discoteca i cap a dormir.

Dilluns 3 de març de 2014

Fort de Saint-Jane

Fort de Saint-Jane

Avui ens hem llevat i ja havíem arribat a Marsella, hem anat a esmorzar i cap a terra per poder visitar la ciutat. Quan hem baixat el vaixell, el temps no acompanyava massa, feia vent i una mica de pluja. L’autocar ens ha portat fins al port vell i hem passejat fins a l’oficina de turisme. Ens han explicat com anar a visitar Notre Dame i hem decidit visitar-la amb l’autobús. Quan hem arribat l’hem visitat amb molta calma i hem gaudit d’unes vistes espectaculars. Un cop l’autobús ens ha tornat al port hem fet un passeig pel casc antic, on hem pogut gaudir de la “Vieille Charité” i del “Fort Saint-Jean”, un dels que controlava l’accés al port vell.

Un cop acabades les visites cap a l’autocar i al vaixell a dinar que ja era tardet.

Al acabar de dinar hem fet una estona de migdiada, que estàvem cansats perquè no havíem dormit molt la nit anterior. Després alguns hem volgut anar a fer una volta sols i uns altres hem anat a que ens fessin un anàlisi de la petjada. Al acabar hem anat al teatre que feien un espectacle de màgia amb  el mag Miro i per acabar a sopar!!!

Després els que hem volgut hem anat a la discoteca una estona on ens hem trobat una festa de disfresses i a descansar que demà ens toca tornar a matinar per aprofitar l’escala.

Dimarts 4 de març de 2014

Arribant a dalt de la Fortalesa

Arribant a dalt de la Fortalesa

Avui ens al despertar-nos feia vent i el dia estava tapat, tot i que el temps no acompanyava molt hem pogut fer la visita del poble.  Al baixar del vaixell hem anat a l’oficina de turisme a buscar mapes i informació de Savona. Hem decidit veure la Torre “Leon Pancaldo”, que és la  més antiga de la ciutat i la que surt a l’emblema. Després hem passejat pel carrer més antic, “Via Pia” on hem entrat la “Pinacoteca Civica” i hem gaudit d’obres d’artistes italians i dues obres de Joan Miró. Desprès hem visitat la Capella Sixtina de Savona, on ens han explicat que era la capella dels dos Papas. Abans de tornar al vaixell a dinar, hem visitat la fortalesa de  Priamar  on hem pogut gaudir de les vistes i del bon estat de conservació.

Avui a la tarda quan hem baixat una altre vegada a Savona hem passejat pels carrers comercials ja que volíem fer algunes compres i després cap al vaixell que ja gairebé era l’hora de marxar.

Hem tingut una estona lliure i com cada dia a les 20:30 ens hem trobat al teatre per veure l’espectacle. Al acabar a sopar i després discoteca!!!

Dimecres 5 de març de 2014

Estàtua eqüestre de Napoleó

Estàtua eqüestre de Napoleó

Avui ens hem llevat amb molt de sol, feia un dia esplèndid. Com que el vaixell no arribava al port d’Ajaccio fins a les 12 al matí hem aprofitat per gaudir de les activitats que ens havien preparat al vaixell, i a les 12 ens hem trobat per fer el vermout i després a dinar d’hora que havíem d’aprofitar la tarda.

Al sortir del vaixell hem anat, com sempre a l’oficia de turisme i ens han avisat que la Casa Museu de Napoleó Bonapart tancava a les 17 i que si la volíem visitar anéssim ràpid. Així que ha estat el primer que hem visitat. Allà em descobert moltes curiositats de la seva família i de com va crear l’imperi. Al sortir hem continuat la ruta de Napoleó, on hem pogut veure diferents escultures i llocs emblemàtics. Quan hem arribat al final hem aprofitat per agafar un tren turístic que ens portaria per llocs que estaven més llunyans i ens acabava d’ensenyar la ciutat. Quan ha acabat el tren turístic alguns hem volgut fer unes compres perquè la ciutat ens havia agradat molt i com que ja començava a fer fresqueta hem decidit pujar al vaixell i així poder arribar a temps a l’espectacle del teatre a les 20:30.

Quan ha acabat el teatre cap a sopar, on els cambrers ens han preparat un ball. I després……. discoteca una altre vegada!!! Ja portem 4 dies de discoteca!!!!

Dijous 6 de març de 2014

Cantant al Karaoke

Cantant al Karaoke

Avui ens hem llevat una mica més tard perquè el vaixell va direcció a Palma de Mallorca i no atracaria a cap port. Després d’esmorzar hem tingut una estoneta lliure per anar a les activitats que volíem i ens hem trobat tots a les 11:30 al Trivial de series de TV, després vermout i cap a dinar al bufet. Avui al matí qui ha volgut ha anat pel seu compte per fer altres activitats que preferia, fins i tot algú s’ha anat a fer  un estudi de la seva pressió plantar.

Després de dinar cap al Karaoke, Trivial de Banderes i a preparar-nos pel còctel del capità. La Mònica, la relacions públiques del vaixell, ens ha deixat saltar tota la cua i fer-nos la foto amb el capità, a les 20:30 ens ha presentat a tots els caps de tripulació al teatre i després l’espectacle. Al sopar tothom anava molt i molt arreglat després discoteca per cinquè dia!!!

Divendres 7 de març de 2014

Als jardins de l'Almudaina

Als jardins de l’Almudaina

Desprès d’esmorzar,  ens hem preparat i hem agafat l’autobús llançadora que ens ha portat fins al casc antic. Allà, hem visitat el Palau Reial de l’Almudaina, on hem vist el Tinell, la Capella de Santa Anna i els banys àrabs que té el Palau. Hem descobert que abans, el Palau, donava directament al mar.  Un cop finalitzada la visita al Palau,  ens hem dirigit, tot passejant pel centre, fins als banys àrabs. Desprès de fer una visita als banys àrabs i prendre el sol a la terrasseta, hem anat cap al vaixell a dinar.

Quan hem acabat de dinar, hem tornat al centre per tal de passejar pel Passeig de Mallorca, la Rambla i fer un refresc a la Plaça Major.  Hem vist el Institut Ramon Llull, l’ajuntament entre altres monuments. Tot seguit hem comprat ensaïmades i sobrassada per dur a casa.

Al tornar al vaixell ens hem començat a fer les maletes perquè les poguessin recollir i ens les trobéssim a terra.

Desprès de sopar la ultima nit a la discoteca, que ja en portem sis!!!!

Dissabte 8 de març de 2014

Arribada al Port amb les maletes

Arribada al Port amb les maletes

Ens hem llevat molt d’hora, cap a dos quarts de set, ja que havíem de deixar els camarots buits a les vuit del matí. Desprès de revisar que no ens deixàvem res, hem anat a esmorzar.  Desprès, hem esperat que ens avisessin per tal de poder desembarcar.  A terra ens esperaven i ens hem acomiadat esperant la festa del setembre per recordar  lo bé que ens ho hem passat.

 

 

2 comments on “Creuer 2014”

  1. Josep Pazos Respon

    Ja veig que us ho esteu passant molt bé. Esperem que el temps us acompanyi i siguin unes vacances rodones.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »