Reus 2013

Reus

Plaça del Castell de Reus

Diumenge 21 d’abril

Ens hem trobat amb molta puntualitat a l’estació de Sants a les 14:45, ens hem preparat i de seguida que ho teniem tot preparat hem baixat cap a l’andana per agafar el tren. Un cop hem arribat a Reus hem anat cap a l’hotel i ens hem instal·lat. Després hem anat a fer una volta pels voltants de l’hotel per conèixer l’entorn i després cap a sopar.

Després de Sopar hem anat a fer un refresc . 

Reus

Església de Prioral de Sant Pere

Dilluns 22 d’abril

Avui ens hem llevat d’hora per aprofitar el matí, després d’esmorzar hem anat a fer la ruta del modernisme de Reus, aprofitant que estàvem al centre del poble hem donat una volta i més tard hem anat a l’església de Prioral de Sant Pere. 

Després de dinar, hem descansat una estona i hem anat al museu de Gaudí a conèixer la seva vida i la seva obra, al sortir hem aprofitat per fer algunes compres i hem passejat pel centre i hem anat a prendre un refresc. 

Al vespre com que estàvem molt cansats he decidit quedar-nos a descansar, que demà ens han dit que passarem una bona estona per Tarragona.

 

Dimarts 23 d’abril

100_1881

Tren turístic Tarraco a Tarragona

Avui al acabar d’esmorzar hem anat a agafar el autobús cap a Tarragona, un cop allà hem vist paradetes de Sant Jordi, hem pujat al “Tren Turístic Tarraco” que ens ha fet una visita guiada per la ciutat. Quan hem arribat al Amfiteatre, hem dinat i després hem  l’hem visitat.

Més tard hem agafat l’autobús de tornada a Reus, i allà, hem tingut una estona per acabar de conèixer la ciutat i gaudir de la Diada de Sant Jordi.

Desprès tots junts hem anat a veure el partit del FC Barcelona i hem fet uns refrescs. 

Dimecres 24 d’abril

Salou

Salou

 Aquest matí hem anat a Salou, a fer unes compres per el passeig marítim, aprofitant que estava la platja al costat, l’hem visitat i hem vingut a dinar al hotel.

A la tarda hem anat al centre de Reus, a fer les últimes compres, a donar una volta i hem trobat el lloc per a fer la festa final de demà.

Més tard, després de sopar, hem baixat al bar de l’hotel a parlar de Port Aventura, que hi anirem demà i durant la xerrada hem fet uns refrescs.

Dijous 25 d’abirl

Avui hem anat a Port Aventura, ens hem llevat cap a les 7 del matí per poder arribar quan obrissin portes i arofitar el màxim el parc.

Durant el dia hem fet petits grups i hem arpofitat per pujar a totes les atraccions que ens agradaven.

Cap a la una del migdia hem quedat tots junts per dinar i ens han fet un espctacle de country, després hem tornat a gaudir del parc fins que la pluja ens ho ha permès.

Cap a les 18:00 hem començat a tornar cap a l’hotel i hem tingut una estona lliure i ens hem pogut arreglar per la festa final. Després de sopar hem anat a la discoteca i hem pogut ballar i fer refrescs fins a altes hores de la nit.

Demà tenim previst arribar a l’estació de Sants cap a les 17:30.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »