Tarragona 2014

Al Pont del Diable de Tarragona

Al Pont del Diable de Tarragona

Diumenge 11 de maig de 2014

Avui cap a les 9 de matí ens hem trobat a l’Estació d’Autobusos de Fabra i Puig de Barcelona, després de comprovar que no faltava ningú, hem començat el viatge cap a Tarragona amb el Gerard, el nostre xofer durant tot el viatge. El Marcel ens ha explicat que faríem un concurs de fotografia i que el premi era que la fotografia guanyadora seria la que estaria a la portada del vídeo que ens entregaran com a recordatori.

De camí a l’hotel amb l’autocar hem parat per esmorzar una mica a una àrea de servei i així poder agafar forces i estirar les cames. Hem apofitat per visitar el Pont del Diable de Tarragona, un aqüeducte romà que servia per portar l’aigua del riu fins a la ciutat de Tarragona, antiga Tarraco i ja hem seguit fins a l’Atmella de Mar.

Preparant la partida a mini bitlles

Preparant la partida a mini bitlles

Quan hem arribat hem anat a l’hotel i hem anat directament a dinar. Desp´res de dinar ens hem instal·lat i hem descansat una mica. Així amb les forces recuperades hem passejat fins al centre de l’Ametlla de Mar per la costa, tot visitant boniques cales i el port on hem fet un refrigeri. També hem jugat una estona a unes bitlles minis, tan petites que les bitlles no feien més de 3 centímetres. Hem rigut molt i ens ho hem passat bé tot tombant les bitlletes. Al acabar hem anat cap a l’hotel per sopar.

Al acabar de sopar hem jugat al bingo  que organitzava l’hotel i al acabar, ball fins a altes hores de la nit amb els animadors de l’hotel.

Dilluns 12 de maig de 2014

Observant les aus des d'un observatori a la Llacuna

Observant les aus des d’un observatori a la Llacuna

Avui, després d’esmorzar hem anat al Ecomuseu de Deltebre, al Parc Natural del Delta de l’Ebre, allà hem conegut l’Àngel que ens ha fet de guia al museu. Ens ha explicat que el museu tenia un hort, un aquari i unes barraques (que eren les típiques cases del delta de l’Ebre. Després d’haver visitat el meseu hem anat fins al riu, on hem pujat a un vaixell que ens ha portar fins a la desembocadura de l’Ebre, on s’acaba el riu i comença el mar Mediterràni.

Per a dinar em anat als eucaliptus on hem pogut gaudir d’unes vistes espectaculars, una mica de ombra i tranquil·litat. Un cop dinats hem anat els diferents miradors de la llacuna per observar ocells que niuen o estan de pas al Parc Natural. Hem pogut gaudir de veure diferents aus, fins i tot algunes que només és troben al Delta de l’Ebre. Al acabar la visita hem tornat a l’hotel, on hem pogut fer una estona de descans i cap a sopar.

Quan hem acabat de sopar hem tornat a jugar al bingo i a ballar!! Avui hem anat a dormir una mica més d’hora, ja que demà anirem a Port Aventura i volem estar descansats.

Part del grup amb el Coco a Port Aventura

Part del grup amb el Coco a Port Aventura

Dimarts 13 de maig de 2014

Avui ens hem llevat amb moltes ganes!! Tocava anar a Port Aventura!! Al llevar-nos el dia estava una mica núvol, però no plovia i a mesura que ha anat passant el matí els núvols marxaven més i el sol lluïa amb més força.

Em arribat al parc gairebé quan obrien portes per aprofitar el màxim les atraccions. Només entrar hem anat tots junts cap a la nova atracció Angkor, on ens ho hem passat molt bé!! Durant la resta del dia ens hem dividit en grups per tal que tothom pogués gaudir del parc com més li agradés. Uns han triat fer més atraccions fortes com el Dragon Khan, Shambhala i d’altres de més tranquil·les, fins i tot hi ha hagut qui preferia els espectacles.

Per dinar ens hem trobat tots i hem dinat a Mèxic i a la tarda hem seguit amb les atraccions fins a l’hora de marxar. Al arribar a l’hotel hem anat a sopar i després gairebé tots cap a dormir, que estàvem cansats. Però alguns s’han quedat a veure la Nit Flamenca.

Dimecres 14 de maig de 2014

Avui ens hem llevat i hem anat cap al Port de l’Ampolla on teniem activitats aquàtiques. Allà ens hem trobat amb els monitors i ens han ensenyat a portar una Zodiac i alguns vaixells de vela al mateix temps que fèiem unes classes de navegació, que no és el mateix si vas a vela o amb motor. Tot i que hem estat al mar, gairebé no ens em mullat i alguns volíem fer una mica d’aigua per refrescar-nos que el sol lluïa molt i ens donava molta calor. Al acabar hem anat a l’hotel per dinar.

Com que alguns ens hem quedat amb ganes de banyar-nos a la platja, a la tarda ens hem dividit i uns quants ens hem quedat a la piscina de l’hotel fent uns banyets refrescants, uns altres hem anat a passejar pel poble i hem aprofitat per fer unes petites compres i els altres hem anat a la platja a passejar i a prendre el sol, on el xofer ha tirat a la Laia a l’aigua amb tota la roba posada i hem rigut molt perquè ha quedat tota arrebossada de sorra al sortir. Nosaltres ens hem fet un banyet i hem pres una estona el sol.

A la nit, ens hem quedat a l’hotel on hi havia bingo i festa amb ball fins a altes hores de la nit.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »