Recepció de l’Ajuntament als Esportistes de Grandalla

Foto de famíliaAhir a la tarda l’equip de futbol de Grandalla va ser rebut per la màxima autoritat de l’Ajuntament de Sabadell. El motiu de la recepció va ser la participació dels Jocs Special Olympics Barcelona – Calella celebrats del 30 d’octubre al 2 de novembre.

A la recepció hi van participar diversos representants municipals, el Sr. Joan Carles Sánchez (Alcalde de Sabadell), el Sr. Maties Serracant (Entesa per Sabadell) i el Sr. Aureli Calvo (portaveu d’Iniciativa per Catalunya-Verds). Com a representants de Grandalla hi va participar la Sra. Pilar Altarriba, la Sra. Milagros Garcia, el Sr. Francisco Teruel i la Sra. Pepita Barrull (membres del Consell Rector) i tot l’equip de futbol (Albert Bosch, Paco Gordillo, Genis Jímenez, Marc Monclús, Pedro Pozo, Ismael Raya i Joel de Ferrari) i un dels entrenadors (Sergi Jara).

Parlament Esportistes Durant la recepció la Sra. Pilar Altarriba va dirigir unes paraules tan als esportistes com a les autoritats i també a les famílies dels esportistes, agraint-los l’esforç que fan tots plegats per poder gaudir de l’esport.

Els esportistes van fer referència que en un futur no molt llunyà esperen poder oferir millors resultats a la ciutat. El Sr. Joan Carles Sánchez va expressar que «assolir la fita de participar en aquesta competició ja és un èxit. L’esport dóna moltes oportunitats per generar convivència, per assolir valors com veure què significa l’esforç i alhora la diversió». Ta mbé ha comentat als esportistes que “l’esport a Sabadell és gran també gràcies a vosaltres. Us vull agrair la vostra implicació i el vostre progrés” finalment ha fet referència a l’entitat volent “agrair a Grandalla la pedagogia que realitza entre el conjunt de la ciutadania per donar-li normalitat a la diferència. Entre tots i totes hem de garantir que es generin les condiciones perquè tothom se senti incorporat a la societat”.

Plat RecordatoriPer acabar la recepció l’alcalde ha entregat un record de la visita i després tots junts s’han fet una foto de família a les escales de l’Ajuntament.

Des de Grandalla volem agrair aquesta recepció que ha coincidit amb el dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, posant el valor l’esforç que fan tot el seu entorn per millorar cada dia la seva autonomia personal i sensibilitzar el seu entorn més pròxim.

Enllaços externs

Ajuntament de Sabadell

Sabadell Informa

Llegir altres publicacions

Desconnecta a Vilanova y la Geltrú para Todos los Santos.

 Desconnecta a Vilanova 2019. En el puente de  Todos los Santos  fuimos a Vilanova y la Geltrú.  Una vez allí fuimos a visitar el museo del Ferrocarril . Después de la visita, nos marchamos a comer y hacer un pequeño descanso. Para acabar el día, luego de cenar salimos de marcha a celebrar el Halloween.

Leer más »
Vilanova i la Geltrú
Desconnecta

Desconnecta a Vilanova i la Geltrú per Tots Sants.

Desconnecta a Vilanova 2019.  En el Pont de Tots Sants vam anar a Vilanova i la Geltrú. Un cop allà vam anar a visitar el museu del Ferrocarril. Desprès de la visita, vam marxar a dinar i fer un petit descans. Per acabar el dia, després de sopar, es va sortir de marxa a celebrar

Leer más »