Ritmes llatins i molta marxa al Festival de Cloenda de Dansa

El dissabte 1 de juliol Grandalla va engalanar-se per a una ocasió molt especial. I és que els nois i noies del taller de dansa arribàven al final del curs 2016 – 2017 i ho fèien de la millor manera: fent una jornada festivalera al Centre Cívic de Sant Oleguer en la que van mostrar als seus familiars, amics i companys tot el que han après i gaudit al taller.

La jornada va durar aproximadament una hora i dos quarts. Durant aquesta estona, els i les participants de dansa van deleitar els assistents ballant les següents cançons:

Excepte una de les cançons, la d’Ed Sheeran, la tònica musical va estar marcada pel caràcter llatí, un estil musical que inspira als nostres nois i noies i que els dona una energia imparable per no parar de moure’s, donant-ho tot cançó rere cançó.

A continuació us deixem amb algunes de les fotografies més de l’esdeveniment i aprofitem per donar les gràcies als i les participants del taller per la il·lusió i energia que ens van transmetre durant tot el Festival i al llarg del curs, a l’equip de monitores que ha portat el taller durant aquest curs 2016 – 17 i a tots els que vau assistir al Festival per acomiadar la temporada. Gràcies a tots per formar part de la família de Grandalla.

Els nois i noies del taller de dansa ballant durant una de les cançons
Els nois i noies del taller de dansa ballant durant una de les cançons
Els nois i noies del taller de dansa ballant durant una de les cançons
Acte final de l’actuació, saludant al públic

 

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »