Santander: segon dia de l’Activa’t a Cantàbria (4 d’agost)

Avui, després de despertar-nos i esmorzar, hem quedat amb el Miguel i amb l’autocar ens ha portat fins a Santander. Al matí hem fet una panoràmica amb l’autocar i la nostra guia, la Clara. Ens ha explicat moltes coses interessants sobre la ciutat. Després hem parat al far de Cabo Mayor, que ens ha explicat que es va acabar de construir el 1836 i tenia unes vistes espectaculars. Des d’aquí hem baixat cap a la península de la Magdalena. Allà hem passejat per uns jardins maquíssims i hem vist per fora el palau de la Magdalena. Al final del camí ens em trobat un petit zoo amb lleons marins, foques, pingüins i ànecs.

Far de Cabo Mayor

Far de Cabo Mayor

Per dinar hem anat a l’hotel i com que Santander ens ha agradat, hem demanat tornar-hi a la tarda. En Miguel ens ha deixat a la catedral i, des d’allà, hem anat caminant fins a la oficina de turisme. Ens han donat molta informació de la ciutat i ens hem dividit en grups per fer un passeig i compres. A les set hem quedat per anar a fer un beure tots junts i ja començar la tornada a l’hotel per poder sopar.

A la nit hem fet un passeig pels voltants del hotel i hem tornat per prendre un refresc. Quan ha estat l’hora….a dormir!!!! Que demà tenim més coses a visitar!!

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »