Segon dia de l’Activa’t a Gandia: gaudint de la platja (27 de juliol)

Aquest mati ens hem llevat amb molta gana i amb ganes de anar a la platja. Així que quan hem acabat d’esmorzar hem anat a la platja. Alguns ens hem quedat a veure les Olimpitges (un conjunt d’activitats esportives a la platja: partits futbol, voleibol…) i els altres hem anat directes a la platja, ja que teniem molta calor i teniem ganes de fer un bany. Després de posar-nos la protecció solar cap a l’aigua, que estava perfecte. Els socorristes de la Creu Roja ens han donat el suport necessari perquè tots poguéssim gaudir del bany amb tota seguretat.

Jugant a la tarda

Jugant a la tarda

Després de la platja hem tornat a l’hotel per dutxar-nos i dinar. En acabar, com que feia molta calor, hem aprofitat per descansar una estona. Ens hem tornat a trobar cap a les 5 a la recepció del hotel per jugar una estona a jocs de taula i refrescar-nos amb una beguda. Quan ja no feia tanta calor hem marxat cap al passeig a veure la rua de Moros i Cristians (festa tradicional a València). Ens han agradat molt però hem hagut de marxar sense poder veure-la tota perquè sinó ens tancaven el restaurant de l’hotel per sopar.

Quan hem acabat de sopar hem gaudir de la festa que organitza l’hotel, on hem estat els reis de la festa, ballant sense parar.

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »