VACANCET 2019 BUDAPEST

Vacance’t: Budapest

Aquest any dins del programa VacanCET el lloc escollit va ser  Budapest, aquesta zona d’Hungria ens va agradar molt. Un cop allà, es va poder visitar  places monuments i arquitectura que és patrimoni cultural i mundial de l’Unesco. Unes rutes molt xules on tothom s’ho va passar molt bé.

En aquesta zona emblemàtica és va gaudir d’un viatge pel riu Danubi. També vam fer unes rutes a peu per poder mirar l’encant d’aquella zona on estavem. I de totes les coses que vam veure en citem les següents: La plaça de la figura de la Sissi, la plaça de la figura de la nena i el gos, el Museu Nacional de Hungria, el centre del memorial sobre el Holocaust, el monument jueu de les sabates de Budapest, el Museu Jueu de Hungria o el Parlament.

Finalment dir que els viatgers de Grandalla ens ho vam passar dallò mes bé, descobrint una ciutat  que per nosaltres era totalment nova. I ja esperem amb ganes una altre ruta del Vacancet.

 

 

Llegir altres publicacions

Volem sortir

Engresca’t amb gossos

Dissabte 30 d’abril vam comptar a Grandalla amb uns convidats molt especials. Engresca’t faintervencions assistides amb gossos dissenyades per promoure la millora de la qualitat de vida de lespersones. Fomenta la responsabilitat, afavoreix la motivació, disminueix l’ansietat i l’estrès. Interactuantamb gossos podem millorar l’estat anímic, augmentar l’autoestima i reduir el sentiment de soledat iaïllament. A

Leer más »
Activat

Activa’t Setmana Santa: Torremolinos

No us podeu imaginar el que significa per nosaltres tornar a viatjar, a passar uns dies amb la millorcompanyia. Gaudir del bon temps, del mar, de la bona vida.Aquesta Setmana Santa hem anat a Torremolinos. Van poder visitar la ciutat i els seus parcs que sonincreïbles, així com les processions i les tradicions més malaguenyes.No

Leer más »