VACANCET 2019 BUDAPEST

Vacance’t: Budapest

Aquest any dins del programa VacanCET el lloc escollit va ser  Budapest, aquesta zona d’Hungria ens va agradar molt. Un cop allà, es va poder visitar  places monuments i arquitectura que és patrimoni cultural i mundial de l’Unesco. Unes rutes molt xules on tothom s’ho va passar molt bé.

En aquesta zona emblemàtica és va gaudir d’un viatge pel riu Danubi. També vam fer unes rutes a peu per poder mirar l’encant d’aquella zona on estavem. I de totes les coses que vam veure en citem les següents: La plaça de la figura de la Sissi, la plaça de la figura de la nena i el gos, el Museu Nacional de Hungria, el centre del memorial sobre el Holocaust, el monument jueu de les sabates de Budapest, el Museu Jueu de Hungria o el Parlament.

Finalment dir que els viatgers de Grandalla ens ho vam passar dallò mes bé, descobrint una ciutat  que per nosaltres era totalment nova. I ja esperem amb ganes una altre ruta del Vacancet.

 

 

Llegir altres publicacions

Desconnecta a Vilanova y la Geltrú para Todos los Santos.

 Desconnecta a Vilanova 2019. En el puente de  Todos los Santos  fuimos a Vilanova y la Geltrú.  Una vez allí fuimos a visitar el museo del Ferrocarril . Después de la visita, nos marchamos a comer y hacer un pequeño descanso. Para acabar el día, luego de cenar salimos de marcha a celebrar el Halloween.

Leer más »
Vilanova i la Geltrú
Desconnecta

Desconnecta a Vilanova i la Geltrú per Tots Sants.

Desconnecta a Vilanova 2019.  En el Pont de Tots Sants vam anar a Vilanova i la Geltrú. Un cop allà vam anar a visitar el museu del Ferrocarril. Desprès de la visita, vam marxar a dinar i fer un petit descans. Per acabar el dia, després de sopar, es va sortir de marxa a celebrar

Leer más »