Voluntaris de CaixaBank col·laboren amb Grandalla durant la Setmana Social

Aquesta setmana el taller de cuina ha comptat amb la presència voluntària de l’Anna, una de les 10.000 treballadores de Caixa Bank i les seves filials (la Fundació Bancària “la Caixa” i CriteriaCaixa) que s’han apuntat a la Setmana Social impulsada per CaixaBank, una iniciativa pionera impulsada per l’entitat financera per conèixer de primera mà el treball que realitzen les entitats socials vinculades a la seva Obra Social.

Durant la sessió del taller de cuina, que es va portar a terme el dilluns de 18:00h a 20:00h a la seu de Grandalla, l’Anna va col·laborar amb els participants i la monitora del taller tot ajudant el grup en l’elaboració de pollastre amb taronja, un plat proposat per la Patricia, una de les integrants del taller.

En primer plà, la Palmira Pérez, monitora del taller i la Isabel, voluntària de Grandalla. En segon plà, la Patricia i el Javier, participants del taller. I per últim l’Anna, voluntària i treballadora de CaixaBank.

L’esmentada Setmana Social es portarà a terme entre els dies 11 i 19 de febrer en tot el territori espanyol. En aquest lapse de temps, un de cada tres empleats de les filials mencionades dedicarà el seu temps a participar de forma voluntària en més de 5.000 activitats que unes 1.500 entitats socials, entre elles Grandalla, han preparat en el marc d’aquesta iniciativa. L’objectiu és donar recolzament a persones amb problemes de salut o discapacitat, la lluita contra la pobresa, activitats lúdiques per a nens i persones grans, l’impuls de la cultura i l’esport i acabar amb l’exclusió social entre altres moltes activitats solidàries.

Moltes gràcies per col·laborar amb nosaltres, Anna! I moltes gràcies, CaixaBank!

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Translate »